Microsoft Word - Pr¿vefoto.dociStock_000021056451Small

 

 

 

 

 

Din energi kontrollør, kan anvende termografi, eller infrarød scanning til at, opdage termiske fejl og utætheder i klimaskærmen på deres termografi kamera.

Hvordan arbejder Termografi kontrollører?
Termografi foranstaltninger, overfladetemperaturer fotograferes ved hjælp af infrarød video og still-kameraer. Disse værktøjer ser lys, som er i varmens spektrum. Billederne på video eller filmen registrerer temperaturvariationer af bygningen skin, der spænder fra hvid i varme områder til sort i køligere områder. De resulterende billeder hjælper kontrolløren med at, afgøre, om der er behov for isolering. Billederne tjener også som en kvalitetskontrol værktøj, for at sikre, at isolering er blevet installeret korrekt.

En termografisk inspektion er enten et ydre eller en indre undersøgelse. Energi kontrolløren beslutter, hvilken metode, der vil give de bedste resultater under visse vejrforhold. Indvendige scanninger er mere almindelige, fordi varm luft undslipper fra en bygning, ikke altid bevæger sig gennem væggene i en lige linje. Varmetab som opdages, i et område af den udvendige væg kan stamme på et andet sted på indersiden af væggen. Det er også sværere at opdage temperaturforskelle på ydersiden af bygningen under blæsevejr. På grund af dette undersøges indvendige vægge og generelt er disse undersøgelser mere nøjagtige, da de nyder godt af, at luftbevægelsen er reduceret.